Less Is More Band wint entertainment prijs bij Survento Brass!

1 minuut te lezen

De entertainmentprijs op Survento Brass gewonnen

Wat geweldig dat we de entertainmentprijs op Survento Brass hebben gewonnen. We zijn ernorm trots dat we dit als kleine band toch hebben weten te bereiken. Ook uit het jury verslag hebben we een heleboel positieve punten kunnen halen. Het geeft ons weer energie om de volgende stappen te zetten. Wel willen we een zin uit de rapporten delen:

Jullie zijn een groot voorbeeld voor alle andere bands.

Daar zijn we zeker blij mee en geeft ons extra motivatie om ons nog meer te laten zien en horen.

Onze Band Manager met de entertainmentprijs

Less Is More Band een originele afwisseling

We hebben een prachtig optreden gegeven waar we zelf heel veel plezier aan beleefd hebben. Het publiek hing aan onze lippen en viel van de ene verbazing in de andere. In onze doorlopende show rond het thema “kruispunt” hebben we verschillende vernieuwende elementen kunnen laten zien en horen. Prachtige muziek waarbij onze tromboniste Esther liet horen dat ze ook goed kan zingen.

Een unieke vertolking van “Lex” en een eerbetoon

Het publiek werd ook betrokken in een spannende vertolking van “Lex” door Jeroen jr. Een stuk wat past bij het thema want het stuk is een ode aan Lex van Weren die tijdens de tweede wereldoorlog op kruispunten heeft gestaan. Door keuzes te maken en zijn cornet te gebruiken heeft hij de oorlog overleefd.

Surventobrass

Het publiek

Een kenmerk van onze optredens is de betrokkenheid van het publiek. Dit hebben we ook kunnen invullen tijdens het Survento Brasss festival. Dit is niet onopgemerkt gebleven. “Een optreden dat zeker origineel genoemd kan worden” volgens de schrijvende pers.

We komen graag een keertje terug. Dank je wel Survento Brass voor de perfecte organisatie.

Labels:

Categorieën:

Bijgewerkt: