HRFSTWND Less is Moreband

1 minuut te lezen

Informatie over het optreden:

  • Datum: 10 november 2019
  • Tijd: 15:00 uur - 17:00 uur
  • Plaats: Poppodium Hedon, burgemeester Drijbersingel 7, 8021 DA Zwolle

Wat gaan we doen

Het programma bestaat uit een tweeluik waarbij een ingrijpende gebeurtenis de rode draad vormt. Het eerste gedeelte voor de pauze met de titel “Kruispunt” is traditioneler van aard. Het vervolg “Hemels” is wat meer buiten de lijntjes. Door slim gebruik te maken van elektronica ontstaat een vernieuwend en verrassend vervolg.

Hoe gaaf is het dat we op het mooiste podium van Nederland staan. hedon Kleine Zaal

Kruispunt

Elk leven gaat niet als vanzelfsprekend op rolletjes. Iedereen overkomt wel eens iets wat enorme gevolgen heeft. Je komt op een kruispunt waarvan je nog niet weet waar de wegen naar toe gaan. Ondanks alles moeten er toch keuzes gemaakt worden want je moet door. Blijven we bij elkaar of scheiden onze wegen zich? We komen erachter wat ons met elkaar verbindt en dit helpt ons samen de tocht voort te zetten en ons doel te bereiken.

Hemels

Hemels, is dit het grootste doel dat we als mens willen bereiken? Iedereen heeft zijn eigen beeld en invulling. Het leven gaat niet altijd zoals het moet gaan en een rauwe gebeurtenis kan grote gevolgen hebben. We doen enorm ons best om er weer bovenop te komen. Het is bijzonder, want met klanken en ritmes geven we het leven weer kleur en komt de puurheid weer boven. Als we van een afstand kijken naar alles wat er gebeurd is, blijft dit hemelse gevoel dan bestaan?

Kaarten en meer informatie

Kaarten en meer informatie is te vinden op de site van Musidesk bij HRFSTWND concert Poppodium Hedon

Waar is het optreden