We were thrilled to host the Less is More band

1 minuut te lezen

We were thrilled to host the Less is More band

We were also thrilled to host the Less is More band, a family band from Zwolle in the Netherlands, who entertained our audience while our adjudicators were deliberating their results. With an unusual mix of playing, singing and acting, they brought an exciting and unique aspect to our contest, and we thank them very much.

5 minutes till showtime

Wat zijn we trots

We hebben prachtige optredens gehad in Engeland. Wel heel erg speciaal dat we daar mochten optreden. Tussen alle andere bands van grote klasse heeft de organisatie van de ODBBA, en David Roberts in het speciaal, het toch aangedurfd om ons uit te nodigen. Het niveau is bijzonder hoog in Engeland. Na de Engelse bands uit de eerste divisie en de Championships mochten we optreden. Een bijzonder kritisch publiek in zaal. Dat maakt het spannend.

Voor de locatie waar we gaan optreden

We hebben ze kunnen verrassen

Voor de Engelsen was het een verrassing. Een kleine band uit Zwolle die in andere uniformen komt spelen. Een rookmachine was helemaal schrikken. Dit was echt iets wat ze niet gewend zijn. Ons optreden is een stapje verder dan dat ze gewend zijn, dus dat was vernieuwend voor de Engelsen. Dat past precies bij ons. Een beetje verbazing, ontregelend maar na afloop een glimlach op het gezicht.

Uniformen liggen klaar

Labels:

Categorieën:

Bijgewerkt: