Less is More Band in Hedon, Het was geweldig

1 minuut te lezen

Less is More Band in Hedon, wat hebben we genoten

Optreden in de de Zwolse poptempel Hedon is natuurlijk geweldig. Een podium waar je zeker eens een keer gespeeld moet hebben. Dit is ons gelukt.Wat hebben we ervan genoten om daar te mogen spelen. Voor de jongsten is het zeker een belevenis. Op het podium waar de groten der aarde hebben gespeeld en nu staan wij er.

Optreden Hedon Less is More Band

Voor de pauze hebben we het programma “Kruispunt” op de planken gebracht. Mooie muziek met afwisselend het verhaal over keuzes maken. het programma was anders dan dat het publiek verwachtte maar dat maakt het ook een beetje spannend. De afwisseling met muziek en theater sprak enorm aan. Ook een beetje meedoen maakte het een spannend geheel dat naar meer smaakte.

Optreden Hedon Less is More Band

Na de pauze brassband en electronische muziek

Na de pauze zijn we verder gegaan met ons programma onderdeel “Hemels” Hierbij maken we gebruik van electronica om extra spannende geluidseffecten toe te voegen. Dit was onze primeur om dit zo aan te pakken. Gelukkig alles goed voorbereid en gerepeteeerd zodat het tijdens het optreden niet mis ging.

Optreden Hedon Less is More Band

Met snoertjes, boxen en kartonnen dozen kunnen we heel veel. Door slim van de techniek gebruik te maken kunnen we nu bijna echte pauken laten horen. Dit geeft de muziek net wat meer. Al met al was het een geweldige belevenis. Veel geleerd en veel plezier er samen aan beleefd.

Optreden Hedon Less is More Band

Labels:

Categorieën:

Bijgewerkt: