Optreden in Gerrits Tuin

1 minuut te lezen

Optreden in Gerrits Tuin

Zwolle heeft een tijdelijk unieke creatieve broedplaats namelijk Gerrits Tuin. We zijn natuurlijk aan onze stand verplicht om daar gespeeld te hebben. Voor alle fans in Zwolle willen we dan de gelegeheid bieden om te komen kijken en genieten. We maken er een gezellig fandag van.

Wat gaan we daar doen

In Gerrits Tuin speelt de Less is More Band de prijswinnende voorstelling ‘Kruispunt’. In de pauze is er voor iedereen een lekker kopje koffie of een glaasje ranja. Daarna vervolgen ze hun optreden met een muzikale knipoog naar Afrika. Alvast een garantie: je gaat met een glimlach naar huis.

De voorstelling begint om 15.00 uur, zorg dat je er op tijd bent. De toegang is gratis.

VanWonen

Gerrits Tuin

Gerrits Tuin is het podium voor creatief Zwols talent. De broeikas voor innovatievelingen. De kweekvijver voor circulaire ontdekkers. De plek voor levensgenieters die graag de bloemetjes buitenzetten óf plukken. En voor alle anderen die er geen gras over willen laten groeien. Hier komen ideeën tot bloei en doe je nieuwe energie op. Voor en door Zwollenaren. Beleef het én doe mee in Gerrits Tuin. De voedingsbodem voor de toekomst, want wie in Zwolle zaait…

VanWonen

Gerrits Tuin is het vervolg op het cadeau aan de stad, dat VanWonen in het voorjaar van 2018 ter ere van haar 1-jarig bestaan gaf. De tijdelijke invulling achter het VanWonen-kantoor aan Willemsvaart 21. De naam is een knipoog naar het verleden, omdat het gebied in de achtertuin ligt van het enige kantoor dat Gerrit Rietveld ooit ontworpen heeft.

Labels:

Categorieën:

Bijgewerkt: