Less is More Band in het nieuws na het Requiem voor de IJsselcentrale

1 minuut te lezen

Wat een mooie persberichten

Er zijn veel mooie artikelen geschreven over het Requiem voor de IJsselcentrale. Uiteraard zijn we daar heel blij mee. Niet alleen voor onszelf maar ook voor de Bruisende Buren en alle andere mensen die meegeholpen hebben dit spectakel vorm te geven. Wat enorm goed dat dit in een buurt zoals Zwolle Zuid kan.

Less is More Band kijkt naar de IJsselcentrale

Weblog Zwolle

Weblog Zwolle is bij een aantal voorstellingen komen kijken. Ze hebben genoten. We zijn een beetje stil van de treffende wijze waarop ze de sfeer hebben beschreven van onze scene. Vakmensen zijn het.

Citaat uit Weblog Zwolle

In het kantoor naast de kantine een bouwvergadering van technici met bouwtekeningen van de centrale. Ook op kantoor houden ze hun bouwhelmen op. Een brainstormsessie ontaardt in een ritmische ontlading van allerlei ideeën. Ze pakken hun blaasinstrumenten op en beginnen krachtig te spelen. Concierto Havana de Orange Juice. Het muzikale gezin Van der Meer als de Less is More Band. Aan het eind gooien ze de ramen van de vergaderzaal open en brengen hulde aan het lege en met onkruid begroeide terrein van de voormalige centrale.

Nalezen ?

Weblog Zwolle
Zwolle-Zuid neemt waardig afscheid van de IJsselcentrale

Pedro Sluiter
Requiem voor de IJsselcentrale

De Stentor
Treurmars en stemmige muziek: zuid zegt IJsselcentrale vaarwel

RTV Focus Zwolle
Begrafenisceremonie voor IJsselcentrale

Labels:

Categorieën:

Bijgewerkt: