Requiem voor de IJsselcentrale

in minder dan 1 minuut te lezen

Acteren en musiceren bij de Bruisende Buren

Met de Less is More Band zoeken we graag de rafelige randjes op. We mogen in de voorstelling Requiem voor de IJsselcentrale van de Bruisende Buren mee spelen. Een hele scene is voor ons geschreven. Dit is echt iets waar we ons op kunnen uitleven.

De IJsselcentrale, een monument in Zwolle, is helaas niet meer. Deze unieke locatie, waar metaal en kolen samenwerkten om Zwolle van energie te voorzien, is afgebroken. In de historische overgebleven gebouwen komt een prachtige voorstelling tot leven. Soepele dansers, inspirerende theatermakers en broezende musici werken intensief samen om tot deze megaproductie te komen.

campagnebeeld bruisende buren

We zijn druk aan het voorbereiden en wordt daar ook prachtig. In de grote vergaderkamer van de IJsselcentrale gaan we onze scene spelen. Het centrale thema “afscheid nemen en weer vooruit durven kijken” is op ons lijf geschreven. Ook wij hebben afscheid moeten nemen van ons werk in kolen van de IJsselcentrale. We kijken ook vooruit en we zijn onze muzikale reis naar een nieuwe toekomst begonnen.

Labels:

Categorieën:

Bijgewerkt: